2018 December 20. Csütörtök 18:00-ig leadott rendeléseket még GARANTÁLTAN Karácsony előtt kiszállítjuk!

Pompás, köszönöm!
Termékek Menü
   

Hűségpontok

Ha nálunk vásárolsz ajándékokat, akkor azzal szeretnénk megköszönni bizalmad, hogy minden rendelésed pontokkal jutalmazunk. A termékek adatlapján láthatod, hogy a vásárlás után mennyi hűségpont szerezhető, ez általában a termék értékének az 5%-a. Pontosan ennyi pont fog g yűlni virtuális számládon, amit később jóváírunk. A kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges.

Mire használhatod fel pontjaidat? Bármire! Egy pont pontosan egy forintot ér. Ha legközelebb nálunk rendelsz, beválthatod hűségpontjaid, így bármely ajándékunkat olcsóbban rendelheted meg, vagy csökkentheted a szállítási költséget is. Fontos tudnod, hogy a pontok csak teljesített, átvett, kézbesített rendelések esetén érvényesek, és 1 évig használhatók fel.

Érdemes követni minket Facebookon vagy hírlevelünkre feliratkozni, hiszen hűségpontok az év több napján akár többszörösét is érhetik, illetve lesznek olyan alkalmak, amikor egy-egy termékért meglepően sok pontot lehet kapni. Igazából ezzel egyetlen célunk van: ha elégedett voltál velünk és úgy döntesz ismét minket választasz ha ajándékot keresel, akkor korábbi vásárlásoddal arányosan, azonnal kedvezményt tudjunk nyújtani neked, ezzel megköszönve, hogy ismét minket választottál. Egyébként 10.000 Ft feletti kosárérték esetén mindig ajándékot is választhatsz.

Üzletünk Karácsonyig minden nap NYITVA!

Budapesten a Nyugatinál, Kresz Géza utca 34.

Minden termék Raktáron, azonnal átvehető! 

Nyitva 10-20 óráig!      TÉRKÉP

       Látogassa meg a Ajandek-otletek.hu webüzletet a ShopManian

 

Szin