Termékek Menü
0
   
Te itt jársz: > >

Hűségpontok

Ha nálunk vásárolsz ajándékokat, akkor azzal szeretnénk megköszönni bizalmad, hogy minden rendelésed pontokkal jutalmazunk. A termékek adatlapján láthatod, hogy a vásárlás után mennyi hűségpont szerezhető, ez általában a termék értékének az 5%-a. Pontosan ennyi pont fog gyűlni virtuális számládon, amit később jóváírunk. A kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges.

Mire használhatod fel pontjaidat? Bármire! Egy pont pontosan egy forintot ér. Ha legközelebb nálunk rendelsz, beválthatod hűségpontjaid, így bármely ajándékunkat olcsóbban rendelheted meg, vagy csökkentheted a szállítási költséget is. Fontos tudnod, hogy a pontok csak teljesített, átvett, kézbesített rendelések esetén érvényesek, 1 évig használhatók fel.

Érdemes követni minket facebookon vagy hírlevelünkre feliratkozni, hiszen hűségpontok az év több napján akár többszörösét is érhetik, illetve lesznek olyan alkalmak, amikor egy-egy termékért meglepően sok pontot lehet kapni. Igazából ezzel egyetlen célunk van: ha elégedett voltál velünk és úgy döntesz ismét minket választasz ha ajándékot keresel, akkor korábbi vásárlásoddal arányosan, azonnal kedvezményt tudjunk nyújtani neked, ezzel megköszönve, hogy ismét minket választottál. Egyébként 10000 Ft feletti kosárérték esetén ajándékot is választhatsz.