Termékek Menü
0
   

Személyes átvétel

Az ajándékokat személyesen is átveheted az ország több, mint 3000 pontján. Biztosak vagyunk benne, hogy lakhelyedhez közel is találsz olyan átvételi pontot, ahol kényelmesen és gyorsan át tudod venni csomagodat. Fontos tudnod, hogy ezek csak átvételi pontok, így készlettel nem rendelkeznek, csak a megrendelt terméket, termékeket tudjuk odaszállítani néhány napon belül. Minden esetben e-mailben értesítünk, ha megrendelésed feldolgoztuk. Ha megadtad a telefonszámod, akkor budapesti átvételnél előzetesen értesítünk mikor veheted át a csomagodat, míg ha Pick Pack vagy PostaPont átvételt választottál, akkor a csomag átvételi pontra érkezésekor kapsz egy sms-t.

Szállítás budapesti átvételi pontra (1067 Budapest, Podmaniczky u. 43. - Webshop Logisztika) - 2500 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, alatta 250 Ft.
Ha budapesti vagy, vagy Budapesten dolgozol, akkor ajánljuk figyelmedbe a Nyugati tér melletti átvételi pontunkat, a Podmaniczky utca 43. szám alatt, ahova a héten háromszor, legtöbbször hétfő, szerda, valamint péntek délután szállítunk. Ha nem gyártást vagy előkészítést igénylő munkát választottál, akkor biztos lehetsz benne, hogy a délelőtti rendelésed az aktuális fenti napon beszállításra kerül. Jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Nyitva: H: 14-18, K-P: 10-18, SZ-V: zárva.
Szállítási idő: 1-2 munkanap*

Személyes átvétel Pick Pack Ponton, az ország több, mint 500 pontján - 990.-Ft**
Kényelmesen, személyesen veheted át csomagodat az általad választott átvételi ponton, nem kell várnod a futárt, a csomag vár téged. A Pick Pack Pontok egész országot átívelő hálózatában Te is megtalálhatod a hozzád legközelebbi átvételi pontot, hiszen már nemcsak a Relay vagy Immedio újságáruüzletekbe kérheted a csomagodat, hanem OMV, Avanti, Avia töltőállomásokra, Playmax, Playersroom, Sportfactory, Coop star üzletekbe is. A legtöbb üzlet kimagaslóan hosszú nyitvatartási idővel rendelkezik, sőt egyes kutak éjjel-nappal várnak. Legegyszerűbben úgy tájékozódhatsz, ha rendelés közben kiválasztod a Pick Packos átvételt, majd böngészel az átvételi pontok között. Itt láthatod azt is, hogy a legtöbb helyen bankkártyával is fizethetsz a helyszínen. Ha délelőtt rendelsz és gyártást, előkészítést nem igényel a termék, amit kértél, akkor aznap átadjuk a futárnak, így Budapestre 2-3, míg vidékre 3-4 munkanapon belül megérkezik rendelésed.
Szállítási idő: 2-4 munkanap*

Személyes átvétel Posta Ponton, az ország több, mint 2500 pontján - 890 Ft**
Praktikus választás, hiszen kedvező ára és elérhetősége igen népszerűvé teszi. Nemcsak kényelmes, hanem gyors is, akár már másnap átvehető a rendelt ajándék. Ha munkanapokon 15 óráig megérkezik hozzánk a rendelésed és nem gyártást vagy előkészítést igénylő ajándékot választottál, akkor következő munkanap már át is veheted csomagodat a helyi Postán, vagy az általad választott MOL töltőállomáson. A Posta legtöbbször útba esik, a MOL benzinkutak pedig hosszú nyitvatartásukkal csábítóak.
Szállítási idő: 1-2 munkanap*

* gyártást, előkészítést nem igénylő ajándékok esetén (1-2 munkanappal hosszabb szállítási időre lehet számítani például az Oscar-díj, utcanév tábla, egyes élményajándékok megrendelése esetén. Ha valamit nem tudunk azonnal, készletről szállítani, azt jelezzük a termék adatlapján.)
** 20000 Ft felett ingyenes