Termékek Menü
   

Vadhibiscus

A VAD HIBISZKUSZ

Lee EtheringtonFogadások, esküvők, rendezvények exkluzív és elegáns kiegészítője lehet a Vad Hibiszkusz, melyet pezsgőbe téve nem csak gyönyörű, de nagyon finom italt kapunk!
De nézzük meg, mi is ez valójában, honnan származik, hogyan és ki találta fel és hogy terjedt el!

Véletlenek nincsenek, ahogy nem véletlenül esett Lee Etherington pezsgőspoharába egy vadhibiszkuszvirág az egyik fogadáson. Lee nem ijedt meg, hiszen tudta, hogy a virág emberi fogyasztásra teljes mértékben alkalmas és bátran megkóstolhatja az új elegyet. Itt kezdődtt minden, adott volt, hogy ezzel a dologgal megéri komolyabban is foglalkozni.

Wild Hibiscus Flowers in Syrup - Vadhibiszkusz virág szirupban elnevezést adott az új felfedezésnek, és természetes tartósító eljárás révén azt is sikerült elérnie, hogy 2 évig mindennemű vegyszer vagy tartósítószer nélkül megőrizze minőségét.

A felfedezés máig nagyon népszerű, jelenleg majdnem 20 országban elérhető ez a különleges és elegáns virág.

vad hibiszkusz virágA vadhibiszkusz növény jellegénél fogva Ausztrália a legkedvezőbb termőhely, így a gyár és az ültetvények az ausztráliai Kurrajong falucskában találhatók. 

A növénynek csak a belső, legminőségibb részét használjál fel, gondosan válogatva, így biztosítva azt, hogy a lehető legjobb minőségben kerüljön a növény a poharunkba -legyünk a világ bármely részén.

Azt gondolnánk, hogy a Vad Hibiszkusz származási helye Ausztrália, azonban nem így van, hiszen a kontinensre valószínűleg Fülöp-szigeteki halászok hozták be. 

Így tudott elterjedni a dolog és nyer egyre nagyobb teret magának.

Jelenleg kettő kivitelben elérhető:
 

Mini-pack 11 virággal                      Party-pack 50 virággal 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Üzletünkben minden termék Raktáron, azonnal átvehető!

Budapesten a Nyugatinál, Kresz Géza utca 34.

Nyitvatartás H-P 10-18, Sz 10-15 óráig          TÉRKÉP

       Látogassa meg a Ajandek-otletek.hu webüzletet a ShopManian

 

Szin
Mi érdekli, mi jellemző az ajándékozottra?information_mark